Dizajn „pozajmljen" iz životinjskog carstva

Kreatori su za ovu sezonu kao obavezan modni detalj promovisali, ponekad problematične, motive preuzete sa krzna i kože pripadnika životinjskog sveta. Ipak, ne dozvolite da to uzme previše maha.

Kreatori su ove sezone ljubiteljima motiva životinjskog krzna omogućili da slobodno uživaju noseći omiljenu garderobu.

Međutim, kako je animal print ozbiljan modni „stav" i često se doživljava kao hod po ivici kiča, takve prilike se ne propuštaju.

Gotovo istovremeno, kao po komandi, „na svim frontovima" pojavili su se proizvodi uključujući uobičajene poput obuće, odeće, kaputa, ali i manje očekivanih - posteljine, nameštaja, pa čak i torti.

Poznavaoci tvrde da uz poštovanje nekoliko jednostavnih pravila animal print, ne samo da neće zalaziti u kič, već će odisati elegancijom i prefinjenošću.

Veće šare vizuelno povećavaju figuru i više privlače pažnju pa se ne preporučuju osobama krupnije građe.

Tamniji, jednostavniji dezeni mogu se uklapati sa materijalima sa leopard šarom, dok se „žirafa" i „krava" dobro kombinuju samo sa odgovarajućim jednobojnim materijalima.

Ukoliko vam veće površine „pod motivima životinjskog carstva" nisu po volji, odličan izbor je obuća, ešarpa ili torba, kada je u pitanju garderoba.

Umesto kompleta prekrivača za krevete, tepiha i zavesa, prostoriju će dovoljno osvežiti poneki jastuk, stolica ili ukrasi na radnom stolu koji će na prvi pogled asocirati na zebre, lavove i tigrove.

Imajte na umu da gde god da se pojavite, dovoljno pažnje će privlačiti sam dezen, tako da nema potrebe da veće grudi ističete uzanim topom ili ne baš idealne butine pantalonama sa motivima krzna omiljene divlje životinje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи