Topla jakna za njega

Hladno vreme podseti i „najotpornije" momke da iz mračnih dubina ormara izvade toplije jakne. Međutim, iako je neizbežna, kupovini novih toplih odevnih predmeta pripadnici jačeg pola ne raduju se preterano.

Kvalitetna zimska jakna predstavlja jedan od stubova „dobro isplaniranog" ormara svakog muškarca.

Međutim, u „moru" modela, različitih boja, krojeva i namene koji se tokom jeseni i zime mogu pronaći u prodavnicama, nije baš jednostavno izabrati najbolju.

Modni stručnjaci, kao jedan od najkorisnijih saveta, ističu obavezno, detaljno isprobavanje modela koji su ušli u uži izbor.

Pre nego što krene u pohod na radnje sa jaknama, muškarac mora da razmisli o vremenskim prilikama koje vladaju u regionu kojim se kreće.

Za ekstremne uslove niskih temperatura i oštre klime najbolje je odabrati toplu jaknu postavljenu vunom.

Zamolite prodavce da vam pokažu modele koji pružaju maksimalnu zaštitu od uobičajenih zimskih uslova - vetra, kiše i snega, to jest jaknu sa vodootpornim spoljnim slojem.

Kada su u pitanju pripadnici jačeg pola i zimski sportovi, više nego korisno je odlučiti se za odeću koja omogućava koži da „diše" i odvodi „znoj" sa tela.

Što se tiče izgleda i stila, ni pri izboru ovih odevnih predmeta ne bi trebalo odstupati od ličnih afiniteta.

Ukoliko tokom hladnih dana provodite dosta vremena napolju, sportska jakna koja „čuva" od vetra je pravi izbor.

Sa druge strane, ako najveći deo dana provodite u zatvorenom prostoru, potražite formalniji model koji više odgovara kancelarijskom stilu.

Mislite i na druge „osobine" jakne koje su vam važne, poput malih džepova namenjenih elektronskim spravama bez kojih sa više ne može - mobilnih telefona, ajpoda i fotoaparata.

Takođe, od toga da li se zakopčava dugmićima ili rajsferšlusom zavisiće da li će se neko odlučiti za kupovinu jakne ili ne.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво