Zaboravite manekene, Irina Šajk sa robotom na pisti!

Nedelja mode u Njujorku opet pomera granice! Revija nemačkog dizajnera Filipa Plejna ostaće ubeležena u istoriju kao „svemirska“ – Irina Šajk je stigla svemirskim brodom, a pistom je prošetala u pratnji robota!

Заборавите манекене, Ирина Шајк са роботом на писти! Заборавите манекене, Ирина Шајк са роботом на писти!

Spektakl koji je osmislio tim dizajnera Filipa Plejna za predstavljanje njegove jesenje kolekcije bio je jedinstven i u neku ruku ga demantuje.

„Revije su kao male sahrane. Radite mesecima da biste napravili šou kakav ste zamislili i onog momenta kad pokažete kolekciju javnosti, kao da je sahranite jer odmah morate da počnete da radite na novoj“, rekao je Plejn za Bi-Bi-Si.

Ova revija nemačkog dizajnera, međutim, neće tako brzo pasti u zaborav.

Nema sumnje da je jedan od razloga za to bio svemirski brod kojim je Irina Šajk stigla na pistu, ali zasluge sigurno ima i robot sa kojim je manekenka prošetala.

Lepa Ruskinja, koja se nedavno vratila na piste posle rođenja deteta, bez problema kretala se u kratkim čizmicama sa visokim potpeticama kroz veštački sneg.

Kada je reč o predstavljenim kreacijama provokativnog Plejna, bilo je tu dosta garderobe koja je namenjena ljubiteljima zimskih sportova.

Vatrene nijanse poput crvenih i narandžastih zadovoljiće one koji vole da budu lako uočljivi, dok su kreacije izrađene od crnih materijala, često providnih, namenjene onima koji naginju eleganciji i izazovnosti. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво