Skupe Armanijeve uniforme za osnovce u Tokiju?

Državna osnovna škola „Taimei“ u Tokiju, koja se nalazi u trgovačkom okrugu Ginza, zaintrigirala je roditelje planom da se od nove školske godine uvedu uniforme, koje bi proizvodila italijanska robna marka „Đorđo Armani“, izvestili su danas japanski mediji.

Cena uniforme za buduće đake bila bi 80.000 jena (oko 600 evra) za jedan od tri ponuđena modela, što je tri puta skuplje od dosadašnjih uniformi, preneo je Rojters pozivajući se na Hafington post.

Jedna majka čije dete treba da počne da pohađa školu u aprilu, kada u Japanu počinje nova školska godina, izjavila je da je začuđena i zabrinuta što je tako luksuzna, markirana odeća izabrana za školske uniforme u državnoj školi.

Inače, sedište kompanije „Armani“ u Japanu nalazi se na samo 200 metara od zgrade škole.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво