Stela Makartni kreira za decu

Zajednički poduhvat poznate američke kompanije „Gep" i britanske dizajnerke Stele Makartni - kolekcija za mališane - nedavno se pojavila u prodavnicama. Kako izveštavaju britanski i američki mediji, prva tura Stelinih modela za klince je prosto „planula".

Britanska modna dizajnerka Stela Makartni kreirala je kolekciju odeće za bebe i decu za čuvenu američki robnu marku „Gep".

„Obožavamo stil Stele Makartni, a ona, kao majka, razume šta deca rado nose", kaže Pem Volak, predstavnica „Gepa".

Volakova smatra da je „mešavina Stelinog jedinstvenog stila sa razigranim i raznovrsnim dizajnom", koji odlikuje brendove „Bejbi Gep" i „Gep kids", rezultirala „izuzetno zabavnom" kolekcijom.

Kolekcija Stele Makartni obuhvata modele za dečake i devojčice, od „pelena" do 12 godina.

Najreprezentativniji modeli iz kolekcije za devojčice su džemperi sa odštampanim likom leoparda, somotski blejzeri, baletske suknjice od tila i kašmirske majice sa kapuljačom.

Modeli za dečke su „mešavina zabavnog i praktičnog", od džempera sa printovima životinja i strip junaka, do klasičnih mantila i kaputića krojenih po uzoru na uniforme mornaričkih oficira.

Odeća za bebe je napravljena od organskog pamuka i mešavine svile i kašmira, a modeli su jednostavni i udobni.

Britanski mediji izveštavaju da je interesovanje veliko i da je prva tura Stelinih kreacija u „Gepovim" prodavnicama prosto „planula".

Domaćica zabave u Njujorku, na kojoj je kolekcija predstavljena, bila je glumica Liv Tajler, a tabloidi pišu da je čak i Anđelina Džoli za svoju ćerku Šajlo kupila nekoliko Stelinih modela.

Da li je skupa garderoba koju je za mališane kreirala poznata dizajnerka (inače ćerka „Bitlsa" Pola Makartnija), prosudite sami.

Cene na „Gepovom" sajtu izražene su u američkim dolarima. Preračunato u dinare, košulje za dečake i devojčice koštaju oko 2.400 dinara (38 dolara), mantili oko 5.000 (78 dolara), a farmerke oko 3.700 dinara (58 dolara).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи