Američki sportisti u Pjongčangu ponovo u kreacijama Ralfa Lorena

Kompanija „Polo Ralf Loren“ predstavila je javnosti paradne uniforme koje je kreirala za tim SAD na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, a reč je o kompaniji koja je obukla američki tim i za takmičenje u Sočiju 2014, kada su njene kreacije ismejane.

Za razliku od uniforme kreirane pre četiri godine - koju AP opisuje kao „haotičan“ krpljeni kardigan - kompanija na čelu sa američkim modnim dizajnerom Ralfom Lorenom ovog puta je osmislila klasičnu uniformu u crvenoj, beloj i plavoj boji za ceremoniju otvaranja ZOI, a u beloj za završnu paradu sportista u Pjongčangu.

Uniforme su izrađene od posebnog, udobnog materijala koji zadržava veliki stepen toplote.

Američki vrhunski sportisti paradiraće u rastegljivom, uzanom džinsu i džemperu na otvaranju igara, a u elastičnim pletenim pantalonama na ceremoniji zatvaranja.

Od modnih dodataka tu je marin plava vunena skijaška kapa i marama u istoj boji, sa simbolima američke zastave, a što se obuće tiče, sportisti SAD će nositi braon čizme za planinarenje sa crvenim pertlama.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 25. jan 2018, 13:56)
anonymous [neregistrovani]

OI i olimpizam?

Izgleda da je najvaznija vijest predstojecih OI u cijoj odjeci ce nastupati USA sportisti, a vijest da su Rusima zabranili ucesce, nekima dozvolili, ali ne pod svojim obiljezjima i da postoji velika sansa da svi Rusi otkazu nastup je marginalna? Rusija je inace tamo neka mala zemlja na periferiji?