Viktorijini anđeli „sleteli“ u Šangaj

Posle niza kontroverzi i problema koje su pojedine manekenke imale sa vizom, u Šangaju je održana najiščekivanija godišnja revija – 22. defile modela donjeg rublja „Viktorijas sikret“.

Викторијини анђели „слетели“ у Шангај Викторијини анђели „слетели“ у Шангај

Bez obzira na to što je nekim zvezdama piste, poput Kejt Grigorijeve, Irine Šaripove i Điđi Hadid bio zabranjen ulazak u ovu zemlju, organizatori su dali sve od sebe da (sve ostalo) prođe bez ijedne greške.

Adrijana Lima, 36-godišnja Alesandra Ambrosio, 29-godišnja Kendis Svonepul, Rome Strajd, Lili Oldridž i rođena sestra Điđi Hadid, 21-godišnja Bela, zato su blistale pistom u Mercedes-Benc areni.

Za muzički deo najseksepilnije godišnje revije bili su zaduženi Migel, Džejn Žang, Lesli Odom Džunior i Hari Stajls, koji je pevao umesto Kejti Peri, jer je njoj ulazak u Kinu zabranjen zbog umotavanja u zastavu Tajvana i haljine sa suncokretima na koncertu u Tajpeju 2015. godine.

Naime, cvet suncokreta je tajvanski simbol protesta protiv Kine.

Nije pomoglo ni pismo u kojem Kejti moli kineske vlasti da naprave izuzetak i u kojem se navodi da „ni na koji način neće ugroziti kinesko jedinstvo i integritet“.

Karakterističan raskošan stajling je i ovoga puta uključivao krila, tačnije 37 različitih modela, od kojih su neka bila izrađena od „Svarovski“ kristala i maslinovih grančica.

Nije izostao ni novi skupoceni „Movadov“ grudnjak „Fantazija“ (Fantasy Bra), koji je ove godine ponela 26-godišnja brazilska manekenka Lais Ribeiro.

„Veoma sam srećna i zahvalna svojoj porodici 'Viktorijas sikret' koja je imala poverenja u mene, ali i svojoj pravoj porodici, prijateljima, obožavaocima, svima koji me podržavaju!“, izjavila je ranije Lais.

Ovogodišnji model nazvan "Champagne Nights Fantasy Bra", napravljen je od 18-karatnih zlatnih listića, ukrašen safirima i, kao i prethodni modeli, ima i pojas za struk.

Košta dva miliona dolara, a Laisu je do modne piste u Areni, dopratilo obezbeđenje.  

Brojke koje se „kriju“ iza ove revije su takođe zanimljive – manekenke će promeniti 87 pari cipela, oko 400 ljudi im je pomagalo da se obuju i obuku, imale su 32 šminkera, 27 frizera, 11 manikira i pedikira...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво