U njegovim farmerkama

Prateći trendove slavnih lepotica koje naizgled slučajno obuku farmerke svojih muževa ili partnera, pripadnice lepšeg pola mogu izgledati sjajno, ali i napraviti poneku grešku. Da bi im olakšali izbor dizajneri su osmislili model koji odgovara i njemu i njoj.

Kada su zaljubljeni, mlade često obuzme neodoljiva potreba da sa voljenom osobom dele skoro sve - hranu, prijatelje, ali i garderobu.

Jedan od najnovijih trendova u svetu mode, naročito među proizvođačima odevnih predmeta od teksasa, je kreiranje farmerki koje izgledaju tako da ih mogu nositi i on i ona.

Međutim, iako je time devojkama zvanično "dozvoljeno" da nose garderobu svojih momaka, stilisti upozoravaju da to nije znak da krenu u osvajački pohod na njihove ormare.

Slavne dame poput Viktorije Bekam i Kejti Holms poznate su po tome što s vremena na vreme, prema oceni modnih stručnjaka vrlo uspešno, umeju da „uskoče" u farmerke svojih jačih polovina.

To ne treba shvatiti olako i obući prvi par muških farmerki koje nam se nađu u vidokrugu.

Muške farmerke često mogu delovati vrećasto kada ih obuče osoba kojoj nisu namenjene.

Ukoliko ste u potrazi za komotnim, ali nesvakidašnjim pantalonama u kojima ćete se osećati slobodno, farmerke muškog kroja su pravi izbor.

Na trendi modelima farmerki koje su namenjene jačem polu predviđeno je da šav na podvrnutim nogavicama bude u visini skočnog zgloba.

Budući da su predviđene da se nose malo spuštenije, gotovo na kukovima, muške farmerke dobro stoje i mršavijim i punijim devojkama.

Uske majce ili topovi, kao i obuća sa visokim potpeticama obezbediće ženstven izgled, a mlađe devojke mogu izabrati čak i flenelsku košulju, ali su tada neohodne narukvice, ogrlice ili minđuše i isticanje struka kaišem.

Šarene čarape koje tokom hladnih dana stidljivo izviruju ispod širokih pantalona biće interesantno osveženje.

Veoma važno je i da pantalone ne budu suviše komotne kako bi se izbegao efekat „džaka".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи