Kakva haljina (i linija!) za prvo zvanično pojavljivanje posle porođaja

Bijonse se dugo nije pojavljivala u javnosti nakon rođenja blizanaca. Kada se na humanitarnom koncertu u organizaciji Džej-Zija pojavila u smaragdnozelenoj haljini prisutni su ostali bez daha. A ubrzo i veći deo njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Na humanitarnom koncertu "Tidal X" Bijonse je nosila dugačku haljinu Voltera Mendeza sa dubokim izrezom, ljubičasti krzneni kratki ogrtač i nakit sa potpisom Lorejn Švarc, prenosi Holivud riporter.

Kombinaciju je dopunila interesantnom torbicom koja je izgledala kao smotuljak novčanica od sto dolara sa zelenim i providnim kristalima.

Humanitarni koncert "Tidal X" Džej-Zi je organizovao zbog prikupljanja novca za žrtve uragana i zemljotresa u Centralnoj Americi.

I Bijonse je nedavno opet pokazala svoju humanost kada je snimila pesmu Mi gente.

Pop diva pridružila se kolumbijskom pevaču Džeju Balvinu i francuskom di-džeju Viliju Vilijamsu da bi napravili numeru od čije prodaje je sav prihod namenjen žrtvama uragana koji je nedavno opustošio delove Portorika, Meksika i Kariba.

To je, na neki način, bio njen povratak na scenu nakon što je 13. juna rodila blizance. Nije poznato kada obožavaoci mogu očekivati njene nove pesme.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 20. okt 2017, 09:27)
Ђорђе [neregistrovani]

Каква хаљина (и линија!) за прво званично појављивање после порођаја

Oпа како добра хаљина! Доста открива. Бијонсе је иначе баш лепа и секси!

(četvrtak, 19. okt 2017, 20:47)
anonymous [neregistrovani]

Ha

Pa zar nije vaznije dete od toga kako neko izgleda posle porodjaja......boze sacuvaj. Narcizam i egomanija ce nam doci glave.