Haljina za sve

Šarena ili jednobojna, duga ili kratka, haljina na preklop je jedan od retkih odevnih predmeta koji odlično stoji i ženama koje nisu građene poput manekenki. U formalnijim prilikama izborom jednostavnih dezena biće osigurana elegancija.

Bez obzira na stil koji negujemo, u ormaru moramo naći mesta za klasičnu garderobu poput haljine na preklop, savetuju modni stručnjaci.

Nežna, ženstvena i uvek u trendu, jednostavna haljina na preklop jedan je od retkih odevnih predmeta koji dobro stoji bez obzira na visinu, građu i eventualni višak ili manjak kilograma.

Zahvaljujući činjenici da nije potrebno uložiti mnogo truda da bi se pravilno uklopila sa propratnim detaljima i drugom garderobom, ova haljina, koja podseća na kimono, omiljeni je komad garderobe mnogih žena.

U zavisnosti od prilike, to jest od toga da li smo se uputili na popodnevni koktel, rođendan, svadbu, u obližnji kafić na piće ili na posao, zavisiće i izbor dužine haljine, cipela, tašne, nakita i frizure.

Dame koje se odluče za jednobojnu varijantu mogu spokojno otići na svečanost gde se zahteva elegancija, ali nije obavezno izabrati crnu boju - podjednako glamurozno može delovati i crvena, zelena, ljubičasta, pa čak i nežno žuta haljina na preklop.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво