Da li će ove patike postati hit sledeće godine?

Dobro je poznato da se modni trendovi menjaju iz godine u godinu, a dobar dokaz za to su neobične patike, koje španska modna marka "Loewe" planira da izbaci na police sledeće godine.

Kreativni direktor španske modne kuće Džonatan Anderson smatra da će kolekcija za proleće i leto 2018. godine biti veoma popularne.

Novi modeli inspirisani su tradicionalnim cipelama koje nose Meksikanci, a može se reći i da imaju uticaja i sa orijenta.

Još se ne zna kada će se tačno patike pojaviti na tržištu, ali mnogi su na društvenim mrežama rekli da bi se rado prošetali u njima.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво