Torbica koja glumi muški stomak?!

Dizajner Albet Pjukis omogućio je muškarcima da uvek „imaju“ sve poželjniju figuru koja podrazumeva i opušteniji abdomen. Istovremeno, malo kojem lopovu će pasti na pamet da pivski stomak krije novčanik, mobilni telefon, platne kartice...

Торбица која глуми мушки стомак?! Торбица која глуми мушки стомак?!

Uprkos tome što se još nije pojavila u prodaji, torbica koja izgleda kao opušteni muški stomak izazvala je haos na internetu.

Londonski dizajner Albert Pjukis vođen idejom da sve više žena figuru koju imaju tate vidi kao privlačnu, kreirao je torbicu koja se nosi oko struka i čini da vlasnik izgleda kao da ima takozvani pivski stomak.

„Napravio sam 'Dadbag' jer očajnički želim da imam telo koje je poželjno, ali istovremeno sam zabrinut da bi to ugrozilo moje zdravlje“, objasnio je Pjukis dodajući da sada može da „ima“ željenu figuru kad god mu zatreba, ali i da u njoj sakrije vredne stvari.

Ukoliko sve bude kako je Pjukis planirao, "Dadbag" bi trebalo da bude u prodavnicama pre Božića.

Torbice će biti dostupne u više nijansi, a po želji će se izrađivati i sa dlačicama.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво