Rijanine nove kreacije za nežne devojke avanturističkog duha

Na Nedelji mode u Njujorku Rijana je predstavila najnovije modele sa etiketom „fenti“. Za potrebe predsatavljanja „Pumine“ linije nastale u saradnji sa popularnom pevačicom na pisti su, osim manekenki, bili motori i peščane dine.

Ријанине нове креације за нежне девојке авантуристичког духа Ријанине нове креације за нежне девојке авантуристичког духа

Lepotica sa Barbadosa koja već više sezona sarađuje sa kućom „Puma“ na liniji „Fenti“ spremila je nove odevne komade za ljubitelje njenog modnog stila.

I ovaj put u pitanju je odeća koja je namenjena najviše časovima dokolice i sportskim aktivnostima.

Dizajnerski tim koji je predvodila Rijana, nspiraciju je, nedvosmisleno pronašao u stilskim rešenjima vozača motocikala.

Da bi istakli da je reč o liniji koja je namenjena i nežnijim devojkama avanturističkog duha, autori su kao scenografiju izabrali ružičasti svetlucavi pesak. I nisu štedeli.

Revija je održana u okviru Nedelje mode u Njujorku, a dizajnerka se „poklonila“ vozeći se na jednom od motora koji su činili deo spektakla.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво