уторак, 10.11.2009, 13:10 -> 14:32
Štrikane haljine, tople i moderne
Neobavezne, sportske, ekscentrične, elegantne - štrikane haljine mogu da nađu svoje mestu u bilo kojem od navedenih stilova. Osim što su udobne, štrikane haljine su i veoma tople, što je izuzetno važno u hladnim jesenjim i zimskim danima.
Tople, udobne i, što je podjednako važno, u trendu - štrikane haljine su se poslednjih sezona vratile u modu na velika vrata.
Prednost štrikanih ili, kako ih neki zovu „džemper-haljina", jeste i to što izuzetno lako mogu da se prilagode različitim prilikama - od potpuno nonšalantne, popodnevne varijante, do kombinacije za večernje izlaske.
Kraće štrikane haljine mogu da se nose i kao tunike, preko helanki ili farmerki.
Mala crna (štrikana) haljina, koja prati liniju tela, sa ili bez kaiša biće odgovarajuća toaleta i za najformalniju priliku.
Možete ih nositi uz sve varijatne čizama - do članka, do kolena, preko kolena, zatim uz baletanke ili uz cipele sa visokom potpeticom.
Naravno, obuća i propratni detalji moraju da prate kroj i teksturu haljine.
Baš kada je tekstura u pitanju, morate biti naročito pažljivi, da ne biste izgledali kao gomila vunice koju je razvuklo neko razigrano mače.
To znači, izbegavajte suviše krupan rad i previše „dlačica", koje obično idu uz visok postotak angore u nitima.
Dakle, bez obzira na to da li „gajite" neobavezan, mladalački stil, ekscentričan, formalan ili sportski, u hladnim jesenjim i zimskim danima štrikana haljina bi trebalo da bude deo vaše garderobe.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар