Rijanina nova linija „manolica“

Treća saradnja lepotice sa Barbadosa i legendarnog dizajnera cipela Manola Blanika spremna je za izlazak na tržište. Kolekcija obuće provokativnog naziva "So Stoned", nažalost, biće samo za one sa dubljim džepom.

Nova linija dolazi nakon kolekcija Denim Desserts i Savage, a sastoji se od nekoliko pari modernih ženskih sandala izrađenih u celosti od PVC materijala. Ženstvenost i eleganciju modela linije So Stoned Rijana je obezbedila mnoštvom dragog kamenja kojim su ukrašene sandale.

Pevačica je na Instagramu objavila tek nekoliko fotografija i otkrila kako izgleda nekoliko njenih dizajnerskih rešenja.

Jedan model nekima će izgledati poznato jer ih je pevačica nosila tokom snimanja video-spota za pesmu Wild Thoughts, obradi Santatnininog hita Marija, Marija.

Kada je o ceni reč, nemamo dobre vesti. One devojke koje budu poželele da imaju ovakve sandale maraće da izdvoje od 1.265 do 2.325 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво