Bele kombinacije u kojima će Novak i Rafa izaći na vimbldonsku travu

Za manje od dve nedelje, pažnja ljubitelja tenisa širom sveta biće usmerena isključivo ka Vimbldonu koji se igra od 3. do 16. jula. Dobro je poznato da teniseri moraju da nose belu opremu, a evo za koju kombinaciju su se odlučili Novak Đoković i Rafael Nadal.

Novak Đoković je Vimbldon osvajao 2011, 2014. i 2015. godine.

Do svoje četvrte titule na Vimbldonu, Novak će ovoga puta pokušati da dođe u „Lakost“ opremi. 

Rafael Nadal će pokušati da osvoji svoj treći najsjajniji trofej Vimbldona, nakon što mu je to polazilo za rukom 2008. i 2010. kada je bolji bio od Rodžera Federera, odnosno Đokovića.

Od 2012. godine, Nadal je u drugu rundu prolazio dva puta, u prvoj rundi izgubio jednom, dok je u četvrtu rundu prošao 2014 godine, gde je poražen od strane Nika Kirjosa.

Nadal će pokušati da se vrati na vrh Vimbldona u „Najk“ opremi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи