Led i kolači u „Ljubavnoj aferi"

Izborom neobičnog ambijenta za reviju „Ljubavna afera", kreatorka Aiša Ramadan iznenadila je poklonike mode u Dubaiju. Manekenke u ženstvenim modelima prošetale su centralnim delom klizališta, a nakon revije rashlađenoj publici deljeni su i kolačići.

Uprkos visokoj spoljašnjoj temperaturi, modna scena u Dubaiu prilično je rashlađena kada je za potrebe predstavljanja nove kolekcije kreatorke Aiše Ramadan revija održena na klizalištu.

Tokom „Ljubavne afere" (kako je nazvana revija) dizajnerke koja stvara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i francuske juvelirske kuće Viktorija Kasal, posetioci su se dobro rashladili posmatrajući figure koje je na ledu izvodila profesionalna klizačica Nataša Kembel.

Organizatori su ipak smislili interesantan način za podizanje temperature - na kraju revije deljeni su kolači.

Za svaku haljinu kolekcije Aiše Ramadan brižljivo je biran nakit francuskog juvelira, ali i odgovarajuće cipele sa potpisom Manolo Blanik.

Inspirisana baletom, dizajnerka se opredelila za čipku i druge elemente venčanice. Kratke koktel haljine od sjajnih, vazdušastih materijala cvetnih motiva neodoljivo su podsećale na kolače koji su deljeni posetiocima.

Manekenke u ženstvenim haljinama brzo su se smenjivale na pisti uprkos sandalama sa visokim potpeticama u srebrnim, plavim ili zlatnim nijansama.

Kako se tanke potpetice ne „slažu" baš najbolje sa ledom, centralni deo klizališta iz bezbednosnih razloga prekriven je roze tepihom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи