Džimi Ču za H&M

Ove jeseni slavni dizajner obuće Džimi Ču udružiće snage sa kreativnim timom modne kuće H&M. Najavljivana kao glamurozna, ali dostupna verzija H&M stila, u odabranim prodavnicama naći će se od sredine novembra.

Poželjne cipele i tašne, ali i linija odevnih predmeta veoma traženog dizajnera obuće Džimija Čua od 14. novembra moći će da se nađu u odabranim H&M radnjama.

Od 1.800 prodajnih objekata u svetu, nova modna linija sa pečatom Džimija Čua moći biće dostupna u tek 200 prodavnica.

Čelnici švedske modne kuće prvi put su se odlučili na saradnju sa poznatim brendom specijalizovanim za obuću, tašne i druge ukrasne detalje.

Kako bi linija bila kompletna, Džimi Ču je dizajnirao i liniju ženske odeće, a kolekcija muških cipela i torbi predstavlja posebnu poslasticu za ljubitelje oba brenda.

„Privilegija je biti među modnim veličinama kakve su do sada sarađivale sa firmom H&M i dizajnirati stvari za modernu ženu, ali ubaciti i poneki modni detalj za muškarce", navode zvaničnici kompanije „Džimi Ču".

Rezultat saradnje je dostupna, sofisticirana, glamurozna kolekcija usmerena ka novim tendencijama.

U švedskoj modnoj kompaniji kažu da „glamurozne i seksi cipele u trenu daju utisak stila čak i najjednostavnijim odevnim kombinacijama", te da je najinteresantnije to što umesto da cipele i torbe prate osnovnu kolekciju, u ovom slučaju je obrnuto.

„Ova saradnja je veoma uzbudljiva jer je ovo prvi put da imamo kolekciju koju potpisuje dizajner obuće. Zadovoljstvo je kupcima ponuditi kvalitetne cipele i tašne vrhunskog dizajnera", istakla je kreativna savetnica H&M Margareta fon den Boš.

„Kolekcija 'Džimi Ču za H&M' objedinjuje stav i glamur opuštene slavljeničke atmosfere. Los Anđeles je zbog toga savršeno mesto za promociju kolekcije", istakla je predsednica i jedna od osnivača kompanije „Džimi Ču" Tamara Melon.

Od osnivanja 1996. godine modna marka „Džimi Ču" je sinonim za dobre cipele.

U Holivudu gotovo da nema crvenog tepiha kojim nije prošetala neka slavna lepotica u obući čuvenog malezijskog dizajnera koji stvara u Londonu.

Oskarovke poput Kejt Blanšet, Hali Beri i Hilari Svonk samo su neke od poznatih pripadnica lepšeg pola koje su nosile atraktivnu obuću sa potpisom Džimi Ču.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи