Izdanje francuske prve dame koje je razljutilo kritičare

Brižit Makron, supruga izabranog predsednika Francuske Emanuela Makrona, razljutila je modne kritičare odevnom kombinacijom u kojoj je dočekala proglašenje izbornih rezultata, piše „Internešenel biznis Tajms“.

Издање француске прве даме које је разљутило критичаре Издање француске прве даме које је разљутило критичаре

Mnogi su, naime, očekivali da će Brižit izborne rezultate dočekati u nekoj konzervativnijoj kombinaciji, a ona je suprotno tome nosila ležerne farmerke, plavu bluzu i kaput s potpisom „Luj Viton“, inače, njen omiljeni brend.

Modni kritičari smatraju da je i ona trebalo da bude u nekom kostimu ili haljini. Ipak, Brižit, inače 25 godina starija od svog supruga, ostala je verna sebi.

Tokom cele kampanje hvalili su je kako neguje poseban stil odevanja. Za razliku od brojnih supruga političara, Brižit Makron nije pala pod uticaj obaveznih ženskih odela i haljina.

Ona se, čini se, odeva na način kako joj u tom trenutku odgovara, što je zapravo čini poprilično neobičnom prvom damom Francuske. Nju uopšte ne brinu tzv. modna pravila odevanja.

Do sada se u javnosti pojavila i u maloj crnoj haljini, ali i u trenerci i sasvim je sigurno da će za vreme Makronovog mandata još koji put iznenaditi modne kritičare. Njen stil je takav da su oni koji je podržavaju, uvereni da će brzo postati modna ikona.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво