Kozmetičarka Kejt Midlton otkriva njen neuobičajeni tretman za sjaj kože

Debora Mičel, kozmetičarka vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, otkrila je da sastojke za privlačan sjaj, koji je stalno prisutan na licu supruge princa Vilijama, imamo u našim kuhinjskim ormarićima.

Gostujući u britanskom jutarnjem programu This Morning na televizijskoj mreži Aj-Ti-Vi, Debora je pokazala kako čokoladom vrši tretmane lica Kejt Midlton.

Pedesetjednogodišnja kozmetičarka, koja je sarađivala i sa Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola i glumicom Gvinet Paltrou, navodi da se blistavi sjaj kože može postići kod kuće, bez preskupih tretmana.

Čokoladni namaz kao maska za lice

Čokolada sadrži hidratantne sastojke kao što su palmino ulje i esencijalne masne kiseline, koje pomažu koži da postane glatka.

„Služi kao piling. Koža posle sedam dana postaje vlažnija zbog palminog ulja, što je odlično za suvo lice“, kaže Debora.

Metoda: Namazati čokoladu po licu koristeći kašiku. Pustiti da se malo osuši, a zatim lagano oljuštiti prstima kotrljajućim pokretima, nagore.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво