Ona ima 63 godine? Čarobni napitak žene koja ne stari!

Nekad planetarno popularna manekenka Kristi Brinkli danas ima 63 godine, a još oduševljava svojom pojavom jer deluje kao da uopšte ne stari.

Na njenom licu i telu pozavidele bi joj i decenijama mlađe koleginice, a majka troje dece nedavno je pozirala za Sports ilustrejted, gotovo 40 godina nakon svoje prve naslovne strane. Upravo zato vrednujemo njene tajne lepote.

Kako je sama otkrila u intervjuu za Njujork magazin, jutro ne može zamisliti bez tople vode sa limunom. „U nju stavim i malo meda i kajen papriku u prahu, a to je prvo što unosim u svoj organizam ujutro, čak i pre kafe. To najbolje pokreće moj metabolizam.“

Piće je sama nazvala „jutarnjim eliksirom mladosti“.

Manekenka je vegetarijanac od svoje 12. godine, a priznala je da je odavno odustala od bilo kakvih dijeta. „Jedina stvar koja zaista traje jeste uravnotežena ishrana“, zaključila je Brinklijeva.

Kod kuće pravi sveži sok od kelja, sok od limete i narandže, unosi mnogo avokada, ali i bundevine semenke, suncokret, orahe, brazilske orahe i suvo grožđe.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи