Senku za oči nazvali po drogi?

Francuska kozmetička kompanija „Sefora“ lansirala je novu paletu senki za oči, a jedna od nijansi dobila je škakljivo ime – „Drogica“.

Kompanija nijansu „Drogica“ (Druggie) opisuje kao „metalikpurpurnu sa blagim zaokretom ka ljubičastoj“ i deo je palete "Afterdark" prozvođača "Urban Decay".

Kako prenosi list Hafington post, jasna je činjenica da je moda umetnička forma i da ne bi trebalo stajati na put kreativnosti, ali dodaje se da je narkomanija ozbiljna tematika koju ne bi trebalo na taj način plasirati.

Prema podacima Centra za kontrolu bolesti zavisnosti, više od 500 ljudi, pretežno mladih, svake nedelje podlegne posledicama predoziranja u SAD.

Nakon pristiglih žalbi, „Sefora“ se izvinila ali nije najavila povlačenje senke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи