Zvezda serije „Seks i grad“ s razlogom kupuje samo nošenu odeću

Slavna glumica Sara Džesika Parker veliki je ljubitelj mode, poput svog lika Keri Bredšo iz serije „Seks i grad“. Za razliku od slavne kolumnistkinje koja je spremna da uloži sav novac u markiranu garderobu, Parkerova je prilično štedljiva.

Звезда серије „Секс и град“ с разлогом купује само ношену одећу Звезда серије „Секс и град“ с разлогом купује само ношену одећу

Odeću odnedavno kupuje, kako otkriva, isključivo u prodavnicama polovnih stvari, a u intervjuu za Edit (The Edit) objasnila je i zašto.

Nakon filma Prava cena (The True Cost), koji je usredsređen na rad i uslove u kojima se stvara moda, Parkerova je dobila drugačiju sliku o toj industriji.

„Kupovaću odeću samo u radnjama sa polovnim stvarima za Džejmsa Vilkija i sebe. Dokumentarac The True Cost me je zaista promenio. Jedina odeća s kojom imam problem su pantalone, ali kupujem mu nošene majice i džempere. Pantalone je teško naći jer ih dečaci pocepaju, ne znam kako to da rešim“, rekla je glumica.

Sara ima svoju kolekciju cipela SDžP, a njihova cena nije baš za svakoga, što je i sama priznala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво