Ivana Španović je novo zaštitno lice „Najka“

Poznata srpska atletičarka Ivana Španović predstavila je novu sportsku opremu kompanije „Najk“, čije će zaštitno lice biti u okviru kampanje "Nike Tech Fleece".

Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“ Ивана Шпановић је ново заштитно лице „Најка“

Španovićeva je prva domaća sportistkinja koja je postala lice globalne „Najkove“ kampanje, i na taj način se uvrstila u ekipu najboljih svetskih sportista.

„Već petnaest godina se moja svakodnevica sastoji iz napornih treninga, odricanja i pokušaja da uvek budem bolja i prevaziđem već postavljene rekorde. Činjenica da je moju snagu i upornost prepoznao brend kao što je 'Najk' znači da sam na dobrom putu“, ističe atletičarka.

Kako je naglašeno iz kompanije, Španovićeva će tako biti rame uz rame sa drugim velikanima koji su uz njihov brend poput Rafaela Nadala, Kristijana Ronalda i Kobija Brajanta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи