Naomi glavna na „Versaćeovoj“ reviji

Italijanska modna kuća „Versaće“ je na Nedelji mode u Milanu predstavila odvažnu žensku kolekciju, na kojoj se našla i popularna manekenka Naomi Kembel kao predvodnica revije, zajedno sa modelima Điđi i Belom Hadid, Adrianom Limom i Džordan Dan.

Kao što je osmislila i za mušku kolekciju, umetnička direktorka Donatela Versaće otpočela je reviju za proleće/leto 2017. vetrovkama u zelenim, ljubičastim i plavim bojama.

U kompletu su se mogle videti i helanke i rančevi, zajedno sa haljinama širokog kroja od materijala futurističkog izgleda.

Boje koje preovlađuju Versaćeovom novom kolekcijom su tamnoljubičasta i zelena.

U svom retkom pojavljivanju, Naomi Kembel predvodila je reviju u sportskom izdanju, sa dubokim čizmama na visoku potpeticu i rancem.

Modeli su prošetali pistom uz elektronsku muziku na milanskoj Nedelji mode, koja se završava u ponedeljak, 26. septembra revijom italijanskog brenda „Blumarin“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво