I Srbija ima predstavnike na Nedelji mode u Njujorku

Priliku da se pohvale da su učestvovali na Nedelji mode u Njujorku, ovog septrembra, imaće tri dizajnera iz Srbije i dva iz Crne Gore.

Zahvaljujući ugovoru koji je potpisala Nacionalna komora za modu sa platformom "Art Hear Fashion", od ove godine, dizajneri sa "Serbia Fashion Week" imaće priliku da predstave svoje kolekcije na najprestižnijim Nedeljama mode u Americi.

Na Nedelji mode u Njujorku koja će biti održana od 11. do 15. septembra, svet će videti kreacije Vasilija Kovačeva, Bate Spasojevića i Vesne Milošević iz Srbije, kao i Sanje Bobar i Ibrahima Vukelja iz Crne Gore.

Uz brojna zvučna imena iz sveta mode, Sanja Bobar i Ibrahim Vukelj imaće reviju 12. septembra, dok će Vasilije Kovačev, Bata Spasojević i Vesna Milošević predstaviti svoje kolekcije na zatvaranju Nedelje mode u Njujorku, 14. septembra.

U čast učešća naših kreatora na njujorškoj modnoj smotri, Konzulat Republike Srbije u Njujorku organizovaće svečani prijem i izložbu 13. septembra, na kojem će biti predstavljeni radovi troje dizajnera iz Srbije koji i učestvuju na Nedelji mode.

Njujorška nedelja mode nastala je 1943. godine kao potreba američkih kupaca i modnih novinara koji nisu imali mogućnost da putuju u Pariz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи