Rijana za „Dior“ dizajnirala naočare za sunce

Poznata pevačica sa Barbadosa sve što radi, radi sa velikim pomakom, pa je tako i njen najnoviji dizajn naočara za sunce u saradnji sa modnom kućom „Dior“ nešto zaista posebno.

Ambasadorka brenda „Dior“ još jednom se udružila sa slavnom modnom kućom kako bi stvorila kolekciju naočara za sunce, pod najjednostavnijim nazivom – „Rijana“.

Naočare koje je pevačica dizajnirala izgledaju vrlo futuristički i odvažno, pa su samim tim namenjene ženama sa stavom, poput same Rijane. 

Svi modeli su poprilično uski, dok su stakla spojena i prolaze kroz okvire, zbog čega izgledaju poput mačkastih naočara za sunce koje bi se nosile u dalekoj budućnosti.

Stakla dolaze u crnoj i ljubičastoj boji, a okviri u zlatnoj, crvenoj i ružičasto-zlatnoj ili sa šarenim uzorkom.

Te neobične naočare za sunce na prodajna mesta branda „Dior“ stići će početkom juna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи