Haljina zbog koje su je jedva pustili na matursko veče

Maturantkinja Ejmi Stiverson svoju matursku zabavu provela je u suzama nakon što joj školsko osoblje nije dopustilo da uđe u dvoranu jer je, prema njihovom mišljenju, nosila haljinu koja previše otkriva grudi.

O mukama Ejmi Stiverson na Fejsbuku je progovorila Tifani Tejlor, majka njene prijateljice Bronte.

Tifani je objavila Ejminu fotografiju u svečanoj maturskoj haljini, tvrdeći da devojka nije smela da uđe u dvoranu sve dok joj zamenik direktora škole nije pozajmio svoj sako kako bi se prekrila.

Kada je došla na matursko veče, zaustavili su je već na vratima i rekli joj da ne sme da uđe jer je njena haljina previše otvorena, opisala je majka njene najbolje prijateljice.

„Nakon što je provela neko vreme plačući u toaletu, rekli su joj da može da uđe ako obuče sako zamenika direktora škole koji joj uopšte i nije pokrivao grudi“, ispričala je Tifani dodavši da je devojci nekoliko učiteljica reklo da se ipak „mi veće devojke moramo malo pokriti“.

„Ovu mladu devojku osramotili su jer ima grudi. Njeno uzbuđenje zbog maturske večeri koju svaka devojka jedva čeka, pretvorilo se u sramotu zbog odraslih koji treba da je vode kroz život. Mislim da izgledaš prelepo, Ejmi“, napisala je Tifani na svom profilu na Fejsbuku.

Njena objava na Fejsbuku do sada je podeljena više od 20.000 puta, a mnogi su se složili da Ejmi izgleda prelepo i da haljina uopšte nije previše izazovna.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи