Trendi buduće mame

Modni dizajneri poslednjih godina mnogo više vode računa o tome da odeća za trudnice, osim što je udobna i komotna, bude i trendi. Ukoliko vas brine cena, ipak postoji način da omiljene pantalone ne ostanu zaboravljene u dubini ormara.

Malo budućih mama raduje se kompletnoj promeni sadržaja ormara tokom nekoliko poslednjih meseci trudnoće.

To što tokom podugačkog perioda ne mogu da nose omiljenu garderobu, neke trudnice doživljavaju kao „žrtvu", u modnom smislu, naravno.

Na sreću, sve je više modnih marki koje imaju linije za dame u blagoslovenom stanju. Ono što ne raduje, pogotovo u doba krize, je to što za takve odevne predmete treba poprilično isprazniti novčanik.

Rešenje koje će u isto vreme zadovoljiti modno zahtevne buduće mame i neće ih ostaviti bez dinara je privremeno prepravljanje omiljenih farmerki, pantalona, suknji...

Omiljena majčica koja je gotovo preko noći postala previše kratka ne mora ostati u dubini ormara.

Jednobojne dugačke majčice na bretele tu mogu biti više nego korisne u „premošćavanju" problematične dužine, a takođe i u kombinaciji sa omiljenom košuljom koja se nosi raskopčana.

Problem farmerki koje su postale previše tesne, rešava se tako što se u bočne šavove ubaci parčence rastegljivog materijala. Isti sistem može da se primeni i na omiljenu suknju.

Sve u svemu - ne očajavajte! Uz malo mašte i u trudnoći možete biti odeveni u skladu sa poslednjim modnim trendovima. Naravno, sa malo novca i mnogo mašte. Probajte...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво