Читај ми!

Nova doza seksepila Dite fon Tiz

Kraljica burleske Dita fon Tiz, predstavila je novu kolekciju veša za lični brend "Secrets In Lace", koja je inspirisana modom četrdesetih godina. Seksepilna plesačica izmamila je brojne uzdahe fotografišući se u čipkastom vešu, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Četrdesetogodišnja starleta Dita fon Tiz, koja je radila sa Vivijen Vestvud i Žan Pol Gotjeom, a zatim se i sama oprobala kao kreator, pokazala je koliko zna o seksepilu, kreirajući veš za lični brend "Secrets In Lace".

Dizajnirala je izazovnu liniju veša, koja je inspirisana modom četrdesetih godina.

Na predstavljanju nove kolekcije Dita je rekla da je želela da napravi modele koji će odslikavati šarm i zavodljivost prošlih vremena, ali koji će istovremeno biti funkcionalni i prilagodljivi savremenom tempu života žena.

„Oduševljena sam, jer sam imala priliku da kreiram ovakav veš, koji će nositi žene širom sveta", rekla je Dita.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво