Kraljica leta - žuta

Boja koja donosi pozitivnu energiju i vedar duh - žuta - obeležiće ovo proleće i leto. U kombinaciji sa belom, ali i sa tirkiznom, ružičastom i narandžastom našla je svoje mesto u kolekcijama najpoznatijih modnih kreatora.

Narcis-žuta, trava-zelena i nebo-plava ovoga proleća će nam pomoći da zaboravimo sumornu zimu, hladnoću i sneg, jer one su apsolutni prolećni hit.

Džoana Kols, glavna urednica magazina Mari Kler (Mary Claire), smatra da će plava jakna i narandžasti ili zeleni šal biti ono što će obeležiti ovo proleće.

„Šal je sam po sebi interesantan modni detalj, koji doprinosi osećaju udobnosti u isto vreme", izjavila je Kolsova.

Džoana Kols smatra da je najbolje kupiti džemper u nekoj od jarkih boja jer se može nositi svakog dana, a dobro ide i uz malu crnu ili belu haljinu, koju svaka žena ima u ormanu.

Kreativni direktor magazina El (Elle) Džo Zi razmišlja da bi ovih dana mogao da stavi kravatu u nekoj od tropskih boja.

„Ja svakodnevno nosim crnu, teget i sivu, ali čekam prve zrake sunca. Čekam da sretnem devojku na ulici u žutoj suknji i beloj majici i da joj kažem kako izgleda sjajno", rekao je Džo.

I dizajnerka Trina Turk kaže da će žuta ovog proleća biti hit, naročito u kombinaciji sa belom bojom.

Pored toga što bi najviše volela da vidi tu kombinaciju na plavušama, ona smatra da će i ženama sa drugim bojama kose žuto-bela kombinacija dobro stajati, sve dok je nose samouvereno i deluju optimistički.

„Mušterije rado kupuju žutu jer ih čini srećnima", dodala je Trina.

Njena kolekcija za sezonu proleće/leto 2011. inspirisana je Palm bičom i u njoj preovlađuju žuta, plava i koralnocrvena.

Tirkizna, pink i crvena pozivaju na momentalnu kupovinu, smatra potpredsednca Mejsija (Macy's) Nikol Fišelis.

„Ljudi će kupiti novu majicu sa kratkim rukavima samo zato što iz nje izviru pozitivne vibracije", izjavila je Fišelisova.

Pojedini kreatori smatraju da ovog proleća treba kombinovati bar dve jarke boje i predlažu kombinacije - crvene i pink, žute i zelene ili ružičaste i zelene.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи