Stil vredan milione dolara

Junakinje serije i filma „Seks i grad“ postale su svojevrsne ikone stila. Producenti su se potrudili da tako i ostane i, kako tvrde američki mediji, u garderobu za četiri glavne glumice u filmu „Seks i grad 2“ uložili čak deset miliona dolara.

Producenti nastavka filma „Seks i grad" nisu škrtarili kada je reč o budžetu za luksuznu garderobu četiri glavne protagonistkinje. Tako bar tvrde američki mediji.

Navodno je od ukupnog budžeta namenjenog snimanju filma, više od 10 miliona dolara potrošeno samo za kupovinu kostima popularnih Njujorčanki Keri, Samante, Mirande i Šarlot.

U jednoj sceni, Keri nosi farmerke koje koštaju 4.000 dolara i „Šanel" haljinu vrednu skoro 50.000, dok se u Samantinoj garderobi našao se blejzer „sa potpisom" koji košta 5.000 dolara.

Niko ne sumnja da će junakinje nastavka filma „Seks i grad" biti besprekorno odevene u svakoj sceni, a za to je i ovog puta zadužena stilistkinja Patriša Fild, koja je „ozloglašena" rasipnica.

Međutim, američki blogeri podsećaju da su četiri dame sa Menhetna postale svojevrsni „trendseteri", pa prave odličnu reklamu dizajnerima čiju odeću nose.

Zbog toga i pretpostavljaju da producenti nisu kupovili odeću po maloprodajnim cenama ili da su, čak, kreatori Fildsovoj sami slali garderobu (besplatno).

Već su se pojavili i komentari da će „Seks i grad 2" biti zapravo beskonačna serija reklama, jer se u gotovo svakoj sceni promoviše po neki proizvod.

Tako je Keri svoj legendarni „mek", na kojem je napisala bezbroj kolumni, zamenila "HP Mini Vivienne Tam Digital Clutch", specijalno dizajniranim laptopom.

Junakinje piju isključivo jednu vrstu votke i određeni brend šampanjca, a sve to u nekom od luksuznih hotela u Abu Dabiju.

Sve takve opaske se mogu svrstati u kategoriju „kiselo im grožđe", jer se priča da će četiri glumice moći da zadrže garderobu koje su nosile u filmu.

Film će u bioskope stići početkom juna, a studio Vorner se nada da će ponoviti uspeh prvog dela.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 21. maj 2010, 19:05)
Tanja iz Kalifornije [neregistrovani]

Sex and the City

Film ce poceti da se prikazuje u sledeci petak 28-og maja a pogodite ko ce biti u prvom redu - ME!!!!!!!

(petak, 21. maj 2010, 10:47)
glas razuma [neregistrovani]

Samanta je zakon

Ponekad pratim ovu pricu iskljucivo zbog lika Samante, koju igra Kim Catral. Ta zena uvek uspeva da me fascinira. Zena je stvarno strava...