Haljine iz bajke

Uprkos tvrdnjama da je težnja pripadnica lepšeg pola da obuku balsku haljinu u stvari žal za detinjstvom i beg iz realnosti u bajkovite snove, nema devojke koja se u takvoj haljini ne oseća elegantno, ženstveno i kao u bajci...

Haljina koja je sinonim za eleganciju i sofisticiran izgled zove se balska haljina. To je ujedno i najklasičniji izbor kada je u pitanju formalan izgled. Već decenijama ona je tu, kada nam zatreba u nekoj formalnoj prilici.

Nesumnjivo je u pitanju odevni predmet koji je esencija ženstvenosti i stila, ali pri samom pomenu balske haljine mnogima je prva asocijacija bajka.

U poslednje vreme brojni dizajneri prosto se utrkuju koji će da napravi interesantniju kreaciju u kojoj će neka slavna lepotica prošetati crvenim tepihom.

Kako godine prolaze, umeće i nove tehnologije kombinuju se sa modernim, ali i proverenim materijalima kako bi haljina iz snova bila baš to - haljina iz nečijih snova.

Trendovi i dezeni se menjaju, nekada je neka nijansa ili boja poželjnija, ali izboru ovakve haljine treba pristupiti sa mnogo više pažnje nego pri kupovini garderobe za manje formalne prilike.

Da bi se u takvoj haljini devojka osećala kao princeza, tvrde modni stručnjaci, neophodno je da doseže gležnjeve i da ramena budu otkrivena. 

Materijali od kojih su se ovakve haljine ranije pravile bili su visokokvalitetni i skupoceni tako da su samo dame iz najbogatijih porodica mogle da ih imaju.  

Dizajneri danas koriste sve materijale, čak kombinuju one koje ranije krojači ni u snu ne bi pomislili da prišiju na jednu raskošnu balsku haljinu.

U skladu sa stilom, dizajnom, osnovnim materijalom i dodacima uz koje će devojka nositi malo remek-delo, kreator bira od najjeftinijih do najskupljih materijala i ukrasa. 

Zahvaljujući talentovanim dizajnerima danas možete izabrati balsku haljinu koja odgovara vašem stilu, figuri i afinitetu i uz odgovarajuću frizuru, cipele i tašnicu i od devojke iz komšiluka postanete lepotica iz bajke. 

broj komentara 6 pošalji komentar
(utorak, 12. mar 2013, 13:29)
Tanja [neregistrovani]

:)

A gde se moze nabaviti neka ovakva haljina? :)

(četvrtak, 20. okt 2011, 21:00)
nata [neregistrovani]

cool;

super su haljine

(subota, 29. jan 2011, 21:07)
Njammy [neregistrovani]

PRELEPO

volela bi da imam sve ove haljine u mom regalu

(utorak, 01. dec 2009, 22:10)
anonymous [neregistrovani]

prelepo!

Ostala sam bez daha kada sam videla ove haljine!Kako su samo nekada zene bile savrseno obucene,i tako u isti mah i zenstvene i sexi!Nadam se da ce se to vreme vratiti,i da ce zena ponovo biti olicenje lepote!

(nedelja, 29. nov 2009, 22:45)
keti [neregistrovani]

dreamy

Ono sto se sanja...moze i da se ostvari...Nekada, malo maste i kreativnosti cine cuda...I presrecna sam sto mogu da stvorim sopstvene haljine iz bajke...:o)
<3 <3 <3

(nedelja, 29. nov 2009, 09:17)
Kristina Gillström [neregistrovani]

Fenomennalno!

Ovo je da POLUDIS od lepote.
Ali nije uopste za nas dzep. I ne treba da bude.
Ima stvari o kojim atreba da se sanja, zar ne?
Zasto traziti nesto sto je nemoguce?

Srpsko - svedska