Читај ми!

I u 45. godini je zovu da bude zaštitno lice za kolekciju donjeg rublja

Zvali su je umesto Emili Ratajkovski, jer ona kao da ne stari! Slavna 45-godišnja britanska manekenka Naomi Kembel izgleda odlično na fotografijama kojima brend "Yamamay" predstavlja novu, senzualnu kolekciju donjeg veša.

И у 45. години је зову да буде заштитно лице за колекцију доњег рубља И у 45. години је зову да буде заштитно лице за колекцију доњег рубља

Naomi je u ovoj ulozi nasledila gotovo dvostruko mlađu Emili (24), koja je žene i muškarce oduševljavala u prethodnih nekoliko kampanja ovog brenda.

Slavna Naomi u ovoj kampanji nema samo ulogu modela – ona je i kreirala jedinstvenu i limitiranu kolekciju pod nazivom IamNaomiCampbell.

Ova ekskluzivna saradnja uključuje sedam linija koje se međusobno razlikuju, ali svaka od njih ima zajednički element - senzualnost, kao neizostavni Naomin element.

Foto-sesiju i kratak film iza scene snimao je slavni Mario Testino.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се