Читај ми!

„Anđeoski“ praznik na modnoj pisti

Menhetn je sinoć bio u posebnom izdanju, sa anđelima koji su se na bini smenjivali u najseksepilnijim kreacijama „Viktorijas sikreta“. Alesandra Ambrozio, Adrijana Lima, Kendis Svonepul uz mlađe koleginice Điđi Hadid, Šaninu Šajk i Kendis Džener pokazale su zašto je sinoćni spektakl drugačiji od bilo kojeg drugog modnog događaja.

Atmosfera na reviji „Viktorijas sikreta" podsećala je više na rok koncert nego na visoku modu, sa publikom koja je sve vreme bila na nogama i oduševljeno aplaudirala.

Uprkos tome što su supermodeli u visokim potpeticama i čipkastom donjem rublju bili u centru pažnje, ceo šou upotpunile su Selena Gomez i Eli Gulding.

Džinovska krila, ogromne količine perja, glamurozni svileni ogrtači i kombinezoni sa šljokicama učinili su da sinoćni spektakl podseća na karneval u Riju.

Šou je bio podeljen na pojedine teme, od egzotičnih leptira, preko ledenih anđela do roze SAD i vatrometa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи