Читај ми!

Đoković o stilu oblačenja na terenu: „Volim da se kamufliram“

Početak Ju-Es opena se bliži, a ekipa sajta "Mashable" napravila je zanimljiv intervju sa Novakom Đokovićem o stilu oblačenja na terenu i izboru sportske opreme na turnirima.

Postojala je i jedna začkoljica. Nole je morao tokom celog intervjua da pimpuje lotpicu za stoni tenis dok je odgovarao na pitanja.

Prvi reket sveta je inače i ambasador japanske kompanije "Uniqlo" i objasnio je da mu veliku pomoć pružaju prilikom odabira odeće.

„Svako ima prioritete i različite ukuse kada je pitanju oblačenje - stil, dizajn i boje. Ono o čemu ja prvo razmišljam jeste da uklopim boju opreme sa podlogom na kojoj igram. Zato sam i odabrao tamno plavu zato što je slična podlozi na Ju-Es openu“, rekao je Novak.

Kako je istakao, to mu daje malu kamuflažu, ali i izgleda veoma elegantno.

„Takođe volim da se oblačim opušteno. Volim da se oblačim dobro jer se onda i bolje osećam“, objasnio je najbolji teniser sveta.

Na trenutak se i nasmejao dok je odgovarao jer se previše koncentrisao na pimpovanje loptice, a na kraju je i promenio ruku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво