Roze krajevi stigli do trona

Već nekoliko godina krajevi koji kao da su umočeni u neku jarku boju pokušavaju da se probiju među vodeće trendove. Izgleda da je došlo njihovih pet minuta jer je i Madona svoje uvojke obojila u roze.

Kraljica popa ne prestaje da zapanjuje svet novitetima u svom izgledu. Uprkos tome što i mnogi stilisti veruju da je malo toga što Madona nije već isprobala, naročito kada je kosa u pitanju, slavna pevačica opet iznenađuje – pohvalila se na društvenim mrežama roze uvojcima.

Naravno, ova jarka nijansa seže samo do vrata i brade, kao što nalažu pravila trenda začetog još 2011. godine. 

Mnoge poznate dame želele su da vide kako im pristaje ovako obojena kosa. Niki Minaž gledali su začuđeno kada je predstavila kombinaciju sa intenzivnijom pink nijansom, Džesi Džej je još 2012. godine proverila je ljubičaste i vatrene tonove, dok je pevačica Rita Ora tek nedavno svojoj plavoj kosi dodala začin u vidu ljubičaste boje.

Neke pripadnice nežnijeg pola odustajale su veoma brzo od ovakvih frizura, dok su druge istrajavale u nemeri da nose „vedrinu u kosi“.

Kom taboru će se prikloniti Madona, ostaje da se vidi, kao i da li će to uticati na to da se devojke masovno pokore trendu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи