Читај ми!

Takmičenje neobičnih haljina ili humanitarno veče?

Brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, mode, filma i medija prisustvovale su humanitarnoj gala večeri u organizaciji direktorke modnog časopisa „Vog“ Ane Vintur u Muzeju „Metropoliten“ u Njujorku.

Na ovogodišnjoj gala večeri, čija je tema bila Kina, domaćica skupa Ana Vintur nosila je haljinu sa cvetnim detaljima, dok su se ostale zvanice, kako se čini, takmičile ko ima neobičniju toaletu.

Večeri su prisustvovali, između ostalih, Kim Kardašijan u haljini Roberta Kavalija i Bijonse koja je nosila haljinu modne kuće „Živanši“, koje su privukle najveću pažnju.

Bar se tako mislilo, dok na crveni tepih nije stigla Rijana u svojoj (pre)dugačkoj žutoj haljini, koja je više ličila na bundu. Nakon što je pozirala, bilo je potrebno troje pomoćnika da drži zadnji deo haljine i pomogne joj da se popne uz stepenice.

Nije neobično da glumica Sara Džesika Parker ume da šokira svojim izgledom sve prisutne, tako da i ovog puta nije izostalo iznenađenje. Naime, ona se pojavila, u skladu sa temom, u crno-crvenoj satenskoj haljini, a glavu je ukrasila neobičnim šeširom nalik na plamen.

Za razliku od Sare, Lejdi Gaga nije iskoristila priliku da obuče nešto neobično, iako su od nje svi to očekivali. Pevačica se pojavila u crno-beloj „balensijaga“ haljini, koja je ličila na kimono.

Gospođa Kluni bila je kao i uvek elegantna u crvenoj „kavali“ haljini, dok je Dženifer Lopez blistala u neobičnoj kreaciji kuće „Versaće“.

Na humanitarnoj večeri pojavile su se i Majli Sajrus, Zoi Kravic – ćerka Lenija Kravica, Robert Patinson sa devojkom, Madona, Kejti Peri, Adrijana Lima, Ris Viderspun, Naomi Kembel, Kejti Holms, Džon Ledžend, Sofija Vergara i Džo Manganijelo i mnogi drugi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво