Читај ми!

Najneobičnije iz prirode kao ukras kuće

Inspiracija za „puštanje prirode u kuću“ stiže sa svih strana tokom proleća, ali treba uzeti u obzir i neke neobične biljke, poručuju dizajneri enterijera.

Најнеобичније из природе као украс куће Најнеобичније из природе као украс куће

Proleće je idealno vreme da dom ili baštu ispunimo biljkama. Mnoštvo je vrsta sa prelepim pupoljcima i cvetovima, drvenastih, žbunastih, ali i zeljastih.

Međutim, ovog puta opredelite se, poručuju stručnjaci za uređenje doma, za floru zanimljivijeg oblika, šara ili boja. Novo pravilo je: što egzotičnije to bolje, prenosi Yahoo.com.

Orhideja koja izgleda kao da je pčela sletela na nju ili tzv. majmunska orhideja (slika iznad), na primer, ili, pak, spiralni kaktus, uneće dašak svežine podjednako u prostranu kuću i skučeni stančić.

U prirodi ima bezbroj biljaka koje bi mogle da odgovaraju ovakvom ukrašavanju životnog prostora. Na slikama je tek nekoliko idealnih primera novog trenda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи