Читај ми!

Odelo za elegantne surfere

Sa sastanka na surfovanje ili ronjenje i obrnuto! Japanska kompanija „Kviksilver“ napravila je „poslovno surfersko odelo“, to jest komplet za surfere koji vole elegantan izgled i u vodi!

Ako ste ljubitelj surfovanja, uživate u osećaju kada vam slane kapljice morske vode klize niz lice dok nestrpljivo čekate sledeći talas, ali ste od onih muškaraca koji vole odela i elegantan izgled, kompanija „Kviksilver“ (Quiksilver) iz Japana ima dobre vesti za vas, piše portal theverge.com.

Iznenađenje koje je „Kviksilver“ napravio u saradnji sa marketinškom firmom "TBWA\Hakuhodo" je ronilačko odelo koje izgleda kao odelo, pravo pravcato odelo!

Komplet se sastoji od pantalona, sakoa, košulje i kravate, a „krojači“ su koristili isti onaj rasteljgljivi materijal na koji su navikli ronioci, surferi i drugi ljubitelji sportova na i u vodi.

Cena jednog ovakvog odela kreće se oko 2.500 dolara, a postoji realna opasnost da oni koji vas budu videli tako sređene pomisle da ste upali u vodu i priskoče vam u pomoć.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво