Читај ми!

Furiozna imperatorka Šarliz

Naslovnu stranu novog izdanja magazina W krasi Šarliz Teron. Glumica koja nestrpljivo čeka premijeru filma „Pobesneli Maks“ u editorijalu je pokazala manekensku figuru u „opasnim“ odevnim kombinacijama.

Фуриозна императорка Шарлиз Фуриозна императорка Шарлиз

Sukob imperatorke Furioze i Maksa i njegovih saveznika premijerno će videti publika Kanskog festivala sredinom maja. Dok čeka reakcije na još jednu ulogu koja nema nikakve veze sa njenom ličnošću, Šarliz Teron se pojavila u editorijalu magazina W, a jedna od slika je na naslovnoj strani.

Zahvaljujući fenomenalnoj figuri glumice, slobodnijoj garderobi, interesantnom eksterijeru i umešnosti fotografa, sa fotografija izbija divlja privlačnost.

Atraktivna 39-godišnjakinja, u pratećem intervjuu, priča o tome kako joj je odluka da bude majka u tridesetim godinama dala potpuno drugačiju perspektivu o godinama i starenju.

„Poput mnogih žena, i ja sam s osuđivanjem gledala na žene koje stare. Žene u našem društvu se u određenom dobu počnu osećati kao ubrano cveće koje nakon toga počinje da vene. Tek sada shvatam da to ne treba da bude tako. Možemo slaviti svaki period života. To je moje ohrabrenje 20-godišnjakinjama koje su prestravljene zbog starenja: Nemojte zbog toga imati nervne slomove i nemojte previše piti. Starenje nije loše“, objasnila je južnoafrička lepotica.

Šarliz je glumica, producent, model, ali i majka trogodišnjeg Džeksona. Sagledavajući sadašnje stanje, kaže da bi volela da se vrati u prošlost i sebi kao 20-godišnjakinji kaže da se malo opusti.

„Rekla bih – opusti se. Uvek sam negde žurila, imala sam osećaj da će mi nestati vremena. Sad kad sam starija, ništa mi ne fali. Kad sam napunila 30, shvatila sam da ne moram svima da ugodim. Mogla bih malo da uživam u životu, to uopšte nije loša stvar“, rekla je Oskarom nagrađena umetnica.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара