Читај ми!

Modna revija Mire Odalović u Parizu

U Centru „Kristijan Pežo“ u Parizu, u okviru internacionalne izložbe "Carrement 2", 23. aprila biće održana modna revija - performans Mire Odalović pod nazivom „Crveno i crno“.

Na granici između umetnosti i mode, Mira Odalović predstavlja svoju novu kolekciju više kao umetnički događaj nego kao klasičnu modnu reviju, prenosi Tanjug.

Forme geometrijske apstrakcije pronašle su u njenim kreacijama hrabru i provokativnu primenu, u vremenu u kojem granice između različitih umetničkih disciplina počinju sve više da se brišu.

Izložba "Carrement 2" je okupila 28 afirmisanih umetnika, slikara, vajara, fotografa i videasta iz više zemalja, kao što su Japan, Venecuela, Poljska, Jermenija, Francuska, Srbija, Nemačka, Engleska, Španija, Australija, Argentina, Južna Koreja, a predstavlja najnovije tendencije iz oblasti neokonstruktivne umetnosti.

Jedan od izlagača je i sprski multimedijalni umetnik Milija Belić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи