Читај ми!

„Adidas“ patike sa Farelovim potpisom stižu u Srbiju

Najnovija „Adidas superkolor“ kolekcija patika sa potpisom Farela Vilijamsa, koju čini paleta različitih nijansi boja, dostupna je širom sveta, a od ove nedelje i u Srbiji.

Svi koji žele ovog proleća da dodaju svom stilu neku novu „superkolor“ nijansu i tako se izdvoje originalnim izgledom, ove zanimljive patike mogu pronaći sada i u prodavnicama u Srbiji.

„Superzvezde znaju da cene individualnost. Njima ne možete nametnuti stil oblačenja, boje koje su u trendu, način razmišljanja ili ponašanja. Upravo najnovija 'adidas superkolor' kolekcija omogućava da izborom omiljenih boja budete originalni, drugačiji i svoji. 'Superkolor' kolekcija slavi jednakost kroz različitost. Sa različitim bojama 'superstar' patika sada će svako moći da pronađe za sebe ono što odgovara ličnom senzibilitetu. Sve patike su iste, ali izborom vaše boje, vaš stil će biti jedinstven kao što je ova kolekcija“, poručuje Farel Vilijams.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво