Читај ми!

Stiže parfem sa mirisom hamburgera!

Ljubitelji hambrugera imaće priliku da mirišu kao njihova omiljena hrana! Lanac restorana brze hrane „Burger king“ izbaciće na tržište parfem s mirisom hamburgera.

Predstavnici „Burger kinga“ potvrdili su da će parfem sa mirisom njihovog hamburgera „vuper“ (Whooper) biti prodavan samo 1. aprila i to samo u Japanu, prenosi Beta.

Iako nije reč o prvoaprilskoj šali, lanac restorana brze hrane je taj dan namerno izabrao.

Ograničena serija mirisa Flame Grilled moći će da se kupi za 5.000 jena (38 evra) s hamburgerom gratis. U Japan će stići ukupno 1.000 bočica ovog neobičnog parfema.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво