Haljine za Oskara!

I dok se vode rasprave o tome da li je ovogodišnja dodela Oskara bila zanimljiva ili ne, da li je voditelj Nil Patrik Haris podbacio, da li su nagrade otišle u prave ruke, jedno je sigurno – crveni tepih ni ove godine nije razočarao, dame su dale sve od sebe da privuku pažnju i zablistaju u punom sjaju.

Još jedno glamurozno veče Holivuda je za nama, a ove poznate glumice su ako ništa drugo, zaslužile nagradu za izbor haljina.

Izgleda da nikada ne treba dovoditi u pitanje da li će Ema Stoun biti među najbolje obučenim, već u kojoj će toaleti zablistati to veče. Ovog puta odlučila se za dugačku zeleno-zlatnu haljinu, kreatora Elija Saba. Izgleda da Ema dobro zna da zelena odlično pristaje crvenokosim damama.

Trudna Kira Najtli izgleda je božanstveno u nežnoj Valentinovoj, cvetnoj haljini koja joj je savršeno pristajala njenoj novoj figuri.

Glumica Lupita Nijong, koja je prošle godine osvojila Oskara za ulogu u filmu 12 godina ropstva, pojavila se u nežno-roze Kelvin Klajn haljini koja na sebi ima čak više od 6.000 bisera.

Još jedna zvezda se odlučila za kreaciju Elija Saba. Dženifer Lopez je izabrala raskošnu, dugačku haljinu, sa velikim dekolteom. Ali pažnju nije privukla samo zbog odličnog izgleda, već zato što je gotovo identičnu haljinu imala i žena Roberta Duvala, argentinska glumica Lusijana Duval. Izgleda da se damama ostvarila noćna mora od koje svaka zvezda strahuje na ovakvim događajima.

Oskarovka Rizi Viterspun se pojavila u svedenoj crno-beloj haljini, modnog maga Toma Forda, koja je isticala njen struk.

Dok je glumica Rozamund Pajk, pokazala je svoju vitku figuru, nakon samo 12 nedelja od porođaja u jarko-crvenoj Živanšijevoj haljini.

Dženifer Eniston je kao i uvek izazvala pozitivne komentare odabirom garderobe. Za ovu priliku odlučila se za Versaće dugačku, svetlucavu haljinu i istakla zategnutu figuru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи