Читај ми!

To obrve?!

Ništa ne dokazuje bolje da je prirodan izgled najbolja opcija kao loše „dizajnirane“ obrve. Ukoliko ikada dobijete želju da iznad očiju nacrtate „najki“ znak, geometrijske figure ili napišete odakle ste, predomislite se brzo, poručuju vizažisti.

Pinceta nije igračka, zbog toga se ne igrajte njom, naročito kada su blizu obrve.

Naravno da je poželjno da uklonite višak dlačica, ali to ne znači da treba da ih sklonite sve i nacrtate (privremeno ili trajno) nešto što liči na sve osim na obrve.

Portal 4allfails.com ukazuje na neke od najgorih „dizajnerskih“ rešenja.

Kratke linije, lukovi koji se pružaju preko čela, izlomljeni geometrijski oblici, veće ili manje tačke, oznake brendova... su nepoželjni ukoliko želite da vas okolina posmatra kao odgovornu osobu.

Mesto rođenja, takođe, ne bi trebalo da bude informacija koju će i slučajni prolaznici moći da saznaju nakon kratkog pogleda u pravcu vašeg lica, poručuju stručnjaci.    

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво