Читај ми!

Sve lepote na dodeli SAG nagrada

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG) – zvezde su blistale u svojim toaletama, pripremajući se za dodelu Oskara, koja ih očekuje 22. februara.

Bez obzira na to da li su nosile jarkocrvene, svetlucavozlatne, smaragdnozelene ili dijamantskobele haljine, holivudske dame su vladale crvenim tepihom u Los Anđelesu.

Džulijana Mur je izgledala prekrasno u zelenom, dok su Kira Najtli, Sofija Vergara i Kamila Alves sve oduševile svojim živopisnim haljinama u jarkim bojama.

Džulijana je nosila dugu „živanši“ haljinu sa „šopard“ draguljima, koja je savršeno isticala njenu crvenu kosu.

Britanka Kira, nominovana za sporednu žensku ulogu u filmu The Imitation Game i koja očekuje svoje prvo dete sa rokerom Džejmson Rajtonom, našalila se na svoj račun: „Zar trudnoća ne čini oblačenje težim? To jednostavno znači da ne možete da obučete ništa usko.“

Ipak, čini se da se dobro snašla. Blistala je u svojoj purpurnoj „erdem“ haljini, koja je potpuno odgovarala njenoj sadašnjoj figuri.

Izgledajući fenomenalno u crvenoj toaleti „Dona Karan“, koja je pokazivala njenu izvajanu figuru, Sofija Vergara je došla na dodelu nagrada sa svojim novim verenikom Džoom Manganijelom i pohvalila se vereničkim prstenom.

Zvezda Prijatelja Dženifer Aniston, koja nažalost nije dobila nijednu nagradu za ulogu u filmu Cake, stigla je sa verenikom Džastinom Teruom i privukla pažnju prisutnih u „Galijanovoj“ zlatnoj haljini sa velikim dekolteom, koja je pokazivala njeno zategnuto telo.

A koje su se još zvezde našle na dodeli ovih prestižnih nagrada – pogledajte u galeriji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара