Читај ми!

Zavirite u „Etihadov“ penthaus na nebu!

Uz zvuke fanfara, „Etihad“ je teatralno predstavio svoj potpuno novi model aviona, ogromni „A-380“, i sada se može pohvaliti da poseduje jedini penthaus na nebu.

Ulazak u ovaj „erbas A-380“ više liči na ulaz u neki luksuzni hotel nego u avion. Čak i kuhinja liči na elegantnu recepciju sa čokoladnobraon i krem dekoracijom i sa upraviteljima koji vas dočekuju odmah na vratima.

„Rezidencije“ od 12 kvadratnih metara, sa tri sobe i batlerom na usluzi, već su rezervisane i potražnja za njima stalno raste, poručuju iz avio-kompanije „Etihad“

Dnevna soba je glamurozna, sa kožnom garniturom i zlatnim jastucima, dok na kupatilu mogu da pozavide sve druge avio-kompanije. Gosti će zaista imati privatnost, za razliku od toaleta u drugim avionima.

Iako je teško poverovati da bračni krevet može da stane u avion, u spavaćoj sobi nalazimo jedan veoma udoban, mada nešto manji od uobičajenog.

Iz avio-kompanije su odbili da otkriju ko se nalazi na listi čekanja za let u toj „Rezidenciji“. Ali sa ogromnom cenom od 12.500 funti za jednu ili dve osobe, u jednom smeru, samo ličnosti kao što su gospodin i gospođa Bekam – mogu da nam padnu na pamet.

Najbogatiji, poznate ličnosti, možda čak i članovi kraljevskih porodica moći će sebi da priušte ovako udobnu ponudu, koja je za sada bez konkurencije drugih avio-kompanija.

Putnici u prvoj klasi mogu dobiti takođe potpunu privatnost, ali ako putuju zajedno – mesta se mogu spojiti u bračni krevet.

„A-380“ počinje sa letovima od 27. decembra – i to između Abu Dabija i Londona.

„Etihad“ je predstavio svoj novi avion tokom svečanosti na aerodromu u Abu Dabiju, pred 200 pripadnika štampe, koji su kasnije mogli da isprobaju sve udobnosti leta u prvoj klasi.

Spektakularnim padom zavese, „A-380“ je otkriven uz zvuke simfonijske poeme Tako je govorio Zaratustra Riharda Štrausa.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи