Читај ми!

Zvezde večeri – trbušnjaci Džej Lo!

Četrdesetpetogodišnja pevačica je haljinom koja je otkrila njeno izvajano telo – zasenila mnogo mlađe koleginice na dodeli Američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu.

Čak ni upola mlađe koleginice nisu mogle da se takmiče sa Dženifer Lopez kada se pojavila u veoma smeloj haljini koja je otkrivala njen zategnuti stomak i trbušnjake.

Nežno-roze haljina je delo dizajnerke Rim Akre, koja je najpoznatija po kreacijama venčanica.

Džej Lo je ovu neobičnu haljinu, koja otkriva gotovo ceo stomak, upotpunila sjajnim sandalama i torbicom. Kosu je zalizala, a oči našminkala u „smoki ajs“ stilu.

Pored Dženifer, na crvenom tepihu našle su se i Selena Gomez, Hajdi Klum, Dajana Ros, Đulijana Rančić, Niki Minaž, sestre Kardašijan i mnoge druge zvezde.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи