Читај ми!

Ona poseduje vanvremensku lepotu!

Pedesettrogodišnja Džulijana Mur prkosi starosti u editorijalu za novembarski broj magazina "More".

Ona igra sedokosu autoritarnu i gladnu moći Almu Koin, u narednom delu filma Igre gladi: Ptica rugalica, ali Džulijana Mur izgleda sasvim drugačije u editorijalu za magazin More.

Na jednoj od fotografija glumica pokazuje savršenu figuru u dugoj, dekoltiranoj crnoj haljini.

Njena bakarnocrvena, blago talasasta kosa je puštena, dok su joj oči uokvirene sivom senkom. Na usne i obraze nanela je ruž i rumenilo u boji breskve.

Druga zavodljiva slika otkriva Džulijanu u još jednoj elegantnoj haljini, ovaj put u jarkonarandžastoj boji koja savršeno ističe njenu vatrenu boju kose.

Ova zvezda, inače majke dvoje dece, na jednoj od fotografija nalazi se u krupnom planu i pokazuje svoju negovanu kožu, netaknutu hirurškim zahvatima.

U nastavku avanturističkog filma Džulijana Mur igra uz Dženifer Lorens, Džoša Hačersona Filipa Simora Hofmana... Premijera je zakazana za 21. novembar ove godine.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи